Obs De Slinger Kanjerschool!

Supertrots zijn wij omdat onze school nu echt een gecertificeerde Kanjerschool is! Alle leerkrachten zijn gediplomeerd en nog belangrijker: alle kinderen weten heel goed wat de regels zijn en iedereen kan zich daar meestal ook aan houden. Leerkrachten gaan op dezelfde wijze om met gedrag dat niet wenselijk is. De certificering wilden we niet zomaar voorbij laten gaan en daarom hebben we op maandag 29 oktober een Kanjerdag georganiseerd. Onder leiding van de oudste leerlingen uit de bovenbouw zijn er met alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 kanjeroefeningen gedaan. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor de sfeer en we letten er goed op dat alle kinderen op een fijne wijze leren van en met elkaar! Aan het einde van deze dag was wethouder Hans te Lindert van onderwijs, sport en jeugdzaken bij ons te gast. Voor ouders, kinderen en leerkrachten een officieel moment op het grote plein waarbij het Kanjerbord door de wethouder overhandigd werd aan directeur Frank de Vries van Obs de Slinger.